PubTran – aplikace pro hledani jizdnich radu na Androidu

Mate chytry telefon s Adnroidem? Jezdite autobusem nebo vlakem? A radi byste meli jizdni rady primo v telefonu? Pokud ano, pak je aplikace PubTran urcena prave Vam.

PubTran je aplikace pro operacni system Android, ktera Vam usnadni hledani spoju autobusovych, vlakovych, MHD a take leteckych. Prijemna je funkce, ktera Vam na zaklade Vasi polohy nabidne MHD spoje pro mesto, kde se momentalne nachazite, a Vy tak nemusite hledat v dlouhem seznamu vsech ceskych mest.

Hledani

Samotne hledani spoje probiha klasicky. Zadate odkud chcete jet, kam a kdy a pak uz jen cekate na vysledek. U casu muzeta zvolit, zda se jedna o cas odjezdu, nebo jestli Vam jde o cas prijezdu do cile. Pri zadavani mista odjezdu a cile Vam aplikace tzv. naseptava. Na strance s vysledky se dozvite krome casu odjezdu a prijezdu do cile take pocet zastavek po ceste.

V rozsirenych moznostech hledani pak muzete zvolit i prestupni stanice, pripadne ze chcete hledat jen prime spoje.

Oblibene

Hledanou trasu si muzete pridat do oblibenych a priste ji tak muzete vyvolat na pouhe 2 kliknuti.

Proc o tom vsem vlastne pisu? Nez jsem si PubTran nainstalovat, pouzival jsem mobilni verzi IDOSu, ktera byla velice pomala a nepohodlna. Tato aplikace me tak docela nadchla 🙂

1 komentář u „PubTran – aplikace pro hledani jizdnich radu na Androidu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *